Wijzer-Leren

Is het leren al die tijd als vanzelf gegaan? Nooit de uitleg van de leerkracht nodig gehad en tot nu toe altijd eigen strategie├źn gebruikt? Geen idee hoe ‘uit het hoofd leren’ moet of hoe een echt moeilijke taak aangepakt moet worden? Heb je meer behoefte aan Top-Down leren? Of ‘komt er niet uit wat er in zit’ i.v.m. onderpresteren, zitten andere belemmeringen (ADHD, ASS, DCD) je in de weg, is er weerstand ontstaan of nog vervelender… lukt het helemaal niet meer om naar school te gaan?

Kom dan met ons meedoen bij Breentreen. Maak kennis met andere HB’ers, deel je zorgen en ervaringen en versterk je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Laat je uitdagen door de verschillende activiteiten, haal je talenten weer tevoorschijn, leer vaardigheden als plannen, organiseren of doelgericht werken weer inzetten. Oefen met leerstrategie├źn, probleemoplossend denken en het ‘besturen’ van de mindset. Leer hoe je jouw mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden in kunt zetten en hoe je weer plezier in spelen, werken en leren terug kunt vinden. De Breentreen-groep bestaat uit maximaal vier HB’ers en komt iedere woensdagochtend bijeen van 9.00 uur tot 11.30 uur.

Vanuit Breentreen is er wekelijks contact met jouw basisschool, zodat jij de activiteiten vanuit Breentreen ook kunt inplannen en uitvoeren op school. Zo ontstaat er een betekenisvolle samenwerking en een goede basis waarop we steeds beter passend onderwijs en een prettige speel-, leer- en werkomgeving kunnen realiseren.

Nog niet toe aan een groep? Wellicht is het dan prettiger om eerst een paar keer gebruik te maken van de individuele Breentreen-begeleiding, zodat we elkaar eerst leren kennen, jouw vragen/zorgen kunnen bespreken en je vertrouwd kunt raken met de werkplek.

Waar? De Corantijn 27H, Zwaag

Tarief? Breentreen individueel 64 euro (60 min.)

Breentreen groep 48 euro

Meer weten of aanmelden via info@hoogbegaafdheid-hoorn.nl of tel 06 33305224