Nieuws!

CORONA!!

Wat een bizarre weken hebben we achter de rug: iedereen thuis, geen school, geen afspraakjes met vrienden en vriendinnen, geen werkplaats-activiteiten en veel videobellen! Gelukkig gaan we na de meivakantie weer een klein beetje opstarten, maar we blijven uiteraard voorzichtig!!

Na een aantal weken de Spaanse les via beeldbellen te hebben georganiseerd en verschillende Breentreen-pakken te hebben verstuurd via mail, gaan we bij Wijzer-Spel ook weer voorzichtig opstarten. In overleg met de ouders en de docent Spaans hebben we besloten bij de scholen  aan te sluiten en woensdag 13 mei weer te beginnen met Breentreen op locatie. Uiteraard met inzet van de inmiddels bekende anderhalve meter regel, handen ontsmetten, niet komen wanneer je klachten hebt en ouders toegang tot aan de voordeur! 

DE WIJZER-SPEL-WERKPLAATS

De Workshops moeten helaas nog even wachten. Tijdens deze bijeenkomsten is het lastig om goed afstand te houden tot elkaar. Hopelijk kunnen we ook deze activiteiten binnenkort weer opstarten met elkaar.

FEEST

Wat jammer! Wijzer-Spel bestaat deze maand 5 jaar en dat hadden we graag met jullie vieren. Helaas gaat dat dus niet lukken, maar we laten dit feestmomentje natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Let op je brievenbus!

Blijf gezond en tot snel!

Anita Chrispijn